Zakelijk

Copyright © Brouwer Bouw- en Klusbedrijf 2016

Brouwer Bouw- en Klusbedrijf

Zakelijk

Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht!

 


Teveel om u druk te maken over de klussen die een bedrijfspand met zich mee kunnen brengen. Brouwer Bouw- en Klusbedrijf heeft dé oplossing voor de klussen die te klein zijn voor een aannemer, maar teveel en te groot voor uzelf worden. De enige tijd die u kwijt bent is wanneer u Brouwer Bouw- en Klusbedrijf  inschakelt: één telefoontje. Vervolgens gaat u door met wat echt van belang is: ondernemen!

Waarom zou ik mijn bedrijfspand aan jullie overlaten?


• Vaste klusjesman.

• Altijd binnen kantooruren bereikbaar.

• Korte lijnen: directe communicatie en snel schakelen.

• Vakkundige dienstverlening met nazorg.

• Voordelig uurtarief


Welke klussen kan ik uitbesteden?


Eigenlijk alles. Brouwer Bouw- en Klusbedrijf  richt zich hoofdzakelijk op de klussen die bij een conciërge/huismeester thuishoren, maar in feite kunt u het zo gek niet bedenken. Wij werken nauw samen met verschillende vakmensen en specialisten die meteen worden ingeschakeld als dit noodzakelijk is. Uiteraard alles in overleg met u.


Wat is het werkgebied van Brouwer Bouw- en Klusbedrijf ?


Brouwer Bouw- en Klusbedrijf is gevestigd aan de De Bontstraat in Son en Breugel. Ons werkgebied bestaat naast Son en Breugel ook uit het gebied gelegen Tussen Veghel , Helmond, Geldrop , Veldhoven en Best. Woont u in Son en Breugel, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten Son en Breugel? Geen probleem. Wij brengen dan in overleg wel een kleine bijdrage in rekening.